Service Pass ή Service Select; Ανάλογα με την ηλικία του οχήματος, η Mercedes-Benz δίνει λύσεις για τη συντήρηση, εξασφαλίζοντας προνόμια και οφέλη, αλλά και διευκολύνοντας την ζωή των κατόχων που οδηγούν ένα «αστέρι».

Service Pass & Service Select για λύσεις συντήρησης Mercedes-Benz ανεξαρτήτως ηλικίας

2.157.268 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Service Pass ή Service Select; Ανάλογα με την ηλικία του οχήματος, η Mercedes-Benz δίνει λύσεις για τη συντήρηση, εξασφαλίζοντας προνόμια και οφέλη, αλλά και διευκολύνοντας την ζωή των κατόχων που οδηγούν ένα «αστέρι».

 

Μια premium φίρμα γοήτρου και κύρους, όπως η Mercedes-Benz, δε θα μπορούσε να μην προσφέρει και μια πλούσια γκάμα από ανάλογες after sales υπηρεσίες. Με τα προγράμματα Service Pass και Service Select, η Mercedes-Benz καλύπτει απόλυτα τη συντήρηση και την επισκευή των καινούργιων ή των έως 6 ετών μοντέλων, αλλά και των παλαιότερων.

Mercedes-Benz Service Pass: Ιδανικό για οχήματα έως 6 ετών.

Το Mercedes-Benz Service Pass είναι η ιδανική λύση για τους ιδιοκτήτες καινούργιων ή παλαιότερων έως 6 ετών οχημάτων Mercedes-Benz. Προσφέρει σε όσους δικαιούχους το επιλέξουν μία κάρτα-διαβατήριο, που κάνει το τακτικό service στο Εξουσιοδοτημένο συνεργείο τόσο εύκολη υπόθεση όσο ένα απλό τηλεφώνημα ή … ένα click για την κράτηση του σχετικού ραντεβού. Εξασφαλίζει με μία μόνο συναλλαγή –ή σε βολικές μηνιαίες δόσεις- έως και 4 από τα επόμενα ετήσια τακτικά service, την εναλλαγή service A & service B, με τις τιμές που ισχύουν σήμερα.

Οι κάτοχοι Mercedes-Benz που θέλουν να απολαμβάνουν την ολοκληρωμένη φροντίδα, την ασφάλεια, την εγγύηση, τη φροντίδα & τα οφέλη του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δύο Service Pass: Το ευέλικτο Service Care ή το πλήρες Complete Care. Με την επιλογή του κατάλληλου συμβολαίου συντήρησης Service Pass, οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το μοντέλο και είναι ανεξάρτητα από τα διανυθέντα χιλιόμετρα. Προσφορά για Mercedes-Benz ServicePass μπορεί να ζητήσει κανείς online

To Mercedes-Benz Service Pass περιλαμβάνει όλες τις εργασίες τακτικής συντήρησης από τους Εξειδικευμένους τεχνικούς του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου και χρήση μόνο Γνήσιων Ανταλλακτικών Mercedes-Benz. Για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου, οι κάτοχοι Mercedes-Benz απολαμβάνουν και την υπηρεσία Μobilo, την 24ωρη υπηρεσία κινητικότητας σε περίπτωση βλάβης και 24ωρη οδική βοήθεια ανά πάσα στιγμή, με πανελλαδική κάλυψη από οποιοδήποτε συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benz.

Το Mercedes-Benz Service Pass είναι πλήρως μεταβιβάσιμο. Σε περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου, ο ιδιοκτήτης μπορεί να μεταβιβάσει το συμβόλαιο στο νέο κάτοχο. Δεν χάνει τα χρήματά του κι αυξάνει η αξία μεταπώλησης του οχήματος. Με μία επίσκεψη στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί και αυθημερόν. Δίνεται όμως και η δυνατότητα της σύναψης του συμβολαίου Service Pass εξ' αποστάσεως, από την άνεση του σπιτιού με ένα τηλεφώνημα στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή.

Ανακαλύψτε όλα τα οφέλη της εκπτωτικής προσφοράς και ελάτε σε επαφή με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή για την απόκτηση της κάρτας Service Pass.

www.mercedes-benz.gr/servicepass

 με 100% ποιότητα Mercedes-Benz είστε σίγουροι πως το αυτοκίνητό σας θα παραµείνει 100% γνήσια Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Service Select: Serviceμε έκπτωση 38% για οχήματα άνω των 6 ετών.

Το πρόγραµµα «Service Select» έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει πολλαπλά οφέλη αποτελώντας µία εναλλακτική, εγγυημένη και οικονομική λύση για επιλεγμένα μοντέλα Mercedes-Benz που έχουν περάσει τα 6 έτη κυκλοφορίας. Μάλιστα ο κατάλογος της γερμανικής premium μάρκας περιλαμβάνει τα πιο δημοφιλή παλαιότερα μοντέλα κι εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες κατασκευαστικές σειρές. Στην πράξη, το πρόγραμμα συντήρησης προσφέρει έκπτωση 38% σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά, υγρά και λιπαντικά που χρησιμοποιούνται στις προγραμματισμένες συντηρήσεις Mercedes-Benz, σε πακέτα επισκευής φρένων, αντικατάστασης μπαταρίας μίζας και μάκτρων υαλοκαθαριστήρων. Έτσι  η Mercedes-Benz σας θα παραμένει 100% γνήσια διατηρώντας στον μέγιστο βαθμό ασφάλεια, απόδοση και αξία. Μάλιστα, η Mercedes-Benz προσφέρει τρεις προτάσεις σε γνήσια ανταλλακτικά για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών, μία εκ των οποίων τα γνήσια ανταλλακτικά StarParts για μοντέλα άνω των 6 ετών< που αποτελούν την πλέον συμφέρουσα λύση γνήσιου ανταλλακτικού.

η Mercedes-Benz προσφέρει τρεις προτάσεις σε γνήσια ανταλλακτικά για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών,

Πώς όμως μπορείτε να μάθετε αν το «αστέρι» και η τσέπη σας δικαιούνται αυτή την έξτρα «φροντίδα» με μία μόνο κίνηση;

Πιο εύκολα από ποτέ είναι η απάντηση, αφού η Mercedes-Benz καινοτομεί και διαθέτει το ψηφιακό εργαλείο VIN Checker (εργαλείο ελέγχου αριθμού πλαισίου) που δίνει τη δυνατότητα άμεσου ελέγχου διαθεσιμότητας του προγράμματος για το αυτοκίνητό σας μέσα από την οθόνη του smartphone, του υπολογιστή ή του tablet σας.
 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείτε στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του επίσημου website της Mercedes-Benz, να γράψετε τον αριθμό πλαισίου του οχήματός σας στο αντίστοιχο πεδίο και, εφόσον το «αστέρι» σας περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα, μένουν μόνο δύο απλά βήματα για να επωφεληθείτε της προσφοράς. Δεν ξέρετε που να βρείτε τον αριθμό πλαισίου; Κανένα πρόβλημα! Υπάρχει επιλογή που σας δίνει αναλυτικές οδηγίες για το που μπορείτε να τον βρείτε ώστε να προχωρήσετε τη διαδικασία.

Ανάλυση πακέτων www.mercedes-benz.gr/serviceselect

με 100% ποιότητα Mercedes-Benz είστε σίγουροι πως το αυτοκίνητό σας θα παραµείνει 100% γνήσια Mercedes-Benz σε όλα τα επίπεδα

Κάρτα «Service Select» στο κινητό σου

Αφού επιβεβαιώσετε ότι η Mercedes-Benz σας ανήκει στους δικαιούχους του προγράμματος, κάνετε έναν λογαριασμό «Mercedes me», αν δεν έχετε ήδη, με τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Έπειτα, παράλληλα με την επιβεβαίωση της εγγραφής σας μέσα από την πλατφόρμα επιλέγετε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή και κατόπιν εκδίδεται ένα μοναδικό ψηφιακό πιστοποιητικό ή αλλιώς κάρτα Service Select που βεβαιώνει την έκπτωση, την οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε στο smartphone σας ή να την εκτυπώσετε ώστε να την χρησιμοποιήσετε στο επόμενο service.

Κλείστε το επόμενο Service σας με Service Select www.mercedes-benz.gr/bookservice

Σημειώστε πως, η εγγραφή σας είναι διαθέσιμη οποιαδήποτε στιγμή στο πεδίο «Service Select» κάνοντας login στον «Mercedes me» λογαριασμό, ενώ η κάρτα Service Select δεν έχει συγκεκριμένη διάρκεια.


Κάπως έτσι, με 100% ποιότητα Mercedes-Benz είστε σίγουροι πως το αυτοκίνητό σας θα παραµείνει 100% γνήσια Mercedes-Benz σε όλα τα επίπεδα και ότι θα διατηρηθεί η αξία της ψηλά, καθώς θα ανατεθεί στα χέρια έμπειρου και άρτια καταρτισµένου προσωπικού του Εξουσιοδοτηµένου Δικτύου. Επιπρόσθετα, µε μέγιστη χρέωση εργατοώρας τα 45 ευρώ, ξέρετε πως θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της Mercedes-Benz στην καλύτερη δυνατή τιμή, κάνοντας το service του «αστεριού» σας πιο οικονομικό από ποτέ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)

VW CRAFTER LEASEPRO
test center